Ekcem – posle tri meseca, lice mi se skroz očistilo

sanja-primederma-atopik-iskustvo

Pet godina imam problem sa ekcemom na licu.

To je počelo kao crvenilo, da mi smeta hladnoća ili vrućina, tako, pocrvenim malo, međutim, krenulo je sve više i više. Koža je počela da mi se peruta i počelo je da me svrbi.

Išla sam kod kožnog lekara i ona je tada ustanovila neku vrstu ekcema. Međutim, sve što su mi dali protiv toga mi nije pomoglo. Čak mi je lice bilo i gore.

Meni je i inače osetljiva koža, pa mi je sve što sam koristila još više iritiralo lice.

Kad sam ostala trudna, jedno vreme lice se smirilo, međutim, kako sam se porodila, buknulo je odjednom. To se toliko pogoršalo, bilo je katastrofalno!

Počele su da se javljaju neke sitne bubuljice, jedna do druge, čak su od njih ostajali i ožiljci kad se povuku. To je nešto nalik bubuljici, ali kad pukne iz nje izlazi neka prozirna tečnost.

Stvarno je bilo nepodnošljivo!

Onda mi je sestra koja je doktorka preporučila PRIMEDERMA preparate.

Počela sam da ih koristim i prvo što sam primetila je to da mi nisu smetali. Nisu dodatno iritirali lice. Najviše mi je prijala PRIMEDERMA-E.

PRIMEDERMA

I onda mic po mic, sve manje i manje, smanjilo se, i evo, posle tri meseca, lice mi se skroz očistilo! Prvo mi se vratila vlažnost kože posle otprilike sedam dana korišćenja, i isto tako se smanjio svrab. Nakon prvog meseca svrab je u potpunosti nestao.

Svakim danom je bilo sve bolje i bolje.

Sada više nemam nikakvih problema, a lice mi je zaista bilo u mnogo lošem stanju. Ljudi koje sretnem, a koje nisam videla neko vreme kažu: “vau, super ti je lice, pa ti nemaš više problema”.

Čak mi je jedna prijateljica rekla da je iznenađena, jer je mislila da meni ništa neće pomoći sa onakvim licem.

Ne da sam prezadovoljna, nego sam presrećna!

Posle sam i bebu od 10 meseci kupala vašom formulom za pranje. On je imao dosta problema sa suvom i iritiranom kožom kod laktova i kolena, i to mu je jako lepo pomoglo.

Sve reči pohvale, svima vas preporučujem!

Sanja Nedeljković, Jagodina

PRIMEDERMA FORMULA

primederma-atoppik-paket-ver2-sjaj

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula je inovativan, jedinstven i sveobuhvatan kozmetički tretman za ekcematoznu kožu i kožu sklonu drugim oblicima dermatitisa.

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula integriše proverena prirodna i savremena dermatološka iskustva u tretmanu ekcema i drugih formi dermatitisa u svim fazama ispoljavanja ili remisije simptoma.

Predloženi režim upotrebe PRANJE–TRETMAN–NEGA na bezbedan način dovodi do povlačenja svih karakterističnih simptoma ekcema i drugih formi dermatitisa.

Redovnom upotrebom proizvoda u režimu PRANJE–NEGA smanjuje se nivo rizika od ponovne pojave aktivnih simptoma.

Više informacija o preparatu: