Nakon dva, tri dana simptomi su počeli da se povlače

ljiljana-primederma-iskustvo

Imam ekcem na koži dlanova i tabana već 25 godina.

Najpre se pojavljuju vlažni plikovi koji svrbe, onda pucaju, pa se koža ljušti i oštećuje. Na dlanovima je malo manje izraženo, ali na tabanima mi ponekad budu rane da ne mogu da stojim.

Zbog toga sam često išla kod kožnih lekara, kao i poznatih profesora dermatologa. Čak dve nedelje sam i ležala na VMA, u bolnici, sve živo su mi ispitivali, snimali, i na kraju su postavili dijagnozu Dermatitis.

Rekli su da je to nešto u mom metabolizmu i da ne znaju šta je uzrok. Tako su me i otpustili iz bolnice.

Svi oni su mi preporučivali kortikosteroidne kreme. Na kraju sam, eto, koristila sve moguće kortikosteroidne kreme, pa sam u poslednje vreme dobila i injekciju kortikosteroida.

Prvi put kad sam dobila tu injekciju kortikosteroida, dve, tri godine mi se ekcem nije pojavljivao. Onda se pojavio ponovo.

Posle toga sam dobila još jednu injekciju, ali to uopšte nije bilo efikasno. Zapravo, posle mi je od kortikosteroida stanje bilo još gore.

Nakon svega je moj muž na reklami čuo za PRIMEDERMA kreme. Pravo da Vam kažem, nisam verovala da meni nešto može da pomogne, zato što je to već toliko dugotrajno, da sam mislila da nema šanse da meni bilo šta pomogne.

Međutim, na insistiranje supruga, ipak smo poručili.

Kada sam počela da koristim PRIMEDERMA kreme baš mi je bilo mnogo loše. Međutim, odmah nakon što sam počela da koristim kreme osetila sam poboljšanje. Praktično, odjednom mi se stanje poboljšalo.

Bila sam zapanjena.

PRIMEDERMA

Nakon dva, tri dana simptomi su počeli da se povlače. Svrab je nestao. Mehurići puni vode su takođe nestajali. Koža mi više nije bila suva. Nije pucala. Nije bila oštećena.

Još uvek to nije skroz prošlo, ali sada je stanje mnogo podnošljivije.

Od svega što sam do sada koristila, PRIMEDERMA mi je najviše pomogla. Ne koristim više ništa sem nje. Ja sam prezadovoljna.

Samo je bitno da se koriste obe kreme, kako je navedeno uputstvu. Zelena krema isušuje promene na koži, a druga je revitalizuje i održava vlažnost.

Sada su mi simptomi pod kotrolom i trenutno samo održavam kožu u dobrom stanju sa plavom kremom.

Iz svog iskustva mogu da potvdim da je PRIMEDERMA stvarno dobra, i mogu da je preporučim svim ljudima koji imaju sličan problem, i koji, poput mene, ne znaju šta više da urade tim povodom.

Ljiljana Đikić-Marinkov, Beograd

PRIMEDERMA FORMULA

primederma-atoppik-paket-ver2-sjaj

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula je inovativan, jedinstven i sveobuhvatan kozmetički tretman za ekcematoznu kožu i kožu sklonu drugim oblicima dermatitisa.

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula integriše proverena prirodna i savremena dermatološka iskustva u tretmanu ekcema i drugih formi dermatitisa u svim fazama ispoljavanja ili remisije simptoma.

Predloženi režim upotrebe PRANJE–TRETMAN–NEGA na bezbedan način dovodi do povlačenja svih karakterističnih simptoma ekcema i drugih formi dermatitisa.

Redovnom upotrebom proizvoda u režimu PRANJE–NEGA smanjuje se nivo rizika od ponovne pojave aktivnih simptoma.

Više informacija o preparatu: