O nama

Tim profesionalaca koji istinski brine o pružanju kvalitetnih i proverenih informacija iz tradicionalne i alternativne medicine.

Misija i Vizija

Pružanje pouzdanih i proverenih prirodnih i medicinskih informacija i saveta koji će Vam pomoći u očuvanju dobrog zdravlja.

Naša misija je da Vam pružimo fantastične savete i prirodne lekove koji Vam mogu pomoći u rešavanju zdravstvenih problema i tegoba.

Fokusiramo se na proverene prirodne lekove, esencijalne hranjive sastojke i namirnice, specifične režime ishrane i fitness programe.

Na sajtu www.prirodnolecenje.com možete pronaći veliki broj informativnih i detaljnih članaka koji će vas naučiti kako da koristite prirodne sastojke kao magična sredstva za Vaše zdravlje i lepotu.

Prirodno-lecenje-logo-round

Prirodno Lečenje

Čovek je oduvek bio deo prirode.

Sve njegove aktivnosti su se odvijale u prirodi i sve potrebno dolazilo je iz nje.

Vekovima priroda nam daje najbolje od sebe, čineći to i danas.

Moderan način života, koji podrazumeva slabu fizičku aktivnost i previše stresa donosi nam veliki broj bolesti.

Stoga je potrebno ceniti prirodu i truditi se da se vratimo prirodnoj ishrani i zdravlju, koristeći prirodne lekove.

Prirodnim lečenjem ljudi su se bavili vekovima.

Pre pojave moderne tehnologije, lekari i njihovi pacijenti morali su se oslanjati na prirodne tehnike i biljne lekove za lečenje bolesti, od obične prehlade do po život opasnih bolesti.

U prirodi ne postoji nijedna biljka koja nema lekovita svojstva za određenu bolest.

Iskoristimo tu činjenicu!

Imajući u vidu mnogo informacija koje dobijate svakog dana, da li znate šta ustvari treba činiti kako bi poboljšali svoje zdravlje?

Baveći se tom mišlju, želimo da vam pružimo novi okvir za razumevanje prirode i prirodnog lečenja bolesti.

cortex labs logo

Cortex labs

Firma Cortex labs osnovana je 2007. godine u Beogradu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja i distribucija PRIMED prirodnih preparata na bazi meda, kao i distribucija najkvalitetnijeg domaćeg meda i drugih pčelinjih proizvoda: polena, propolisa, matičnog mleča, perge i voska.

Naša misija je stvaranje uslova za povratak prirodi i prirodnim rešenjima za unapređenje i očuvanje dobrog zdravlja, prevenciju ili tretman već postojećih zdravstvenih tegoba.

Izbor lekovitog bilja i drugih komponenti baziran je na postojećim empirijskim podacima o njihovoj upotrebi u narodnoj medicini, potkrepljeni činjenicama i dokazima dobijenim zvaničnim naučnim studijama.

U procesu proizvodnje PRIMED preparata koriste se najkvalitetnije domaće sirovine, kao i sirovine iz uvoza, proverenog kvaliteta.

PRIMED preparati proizvode se prema važećim svetskim standardima koji regulišu proces proizvodnje dijetetskih suplemenata.

Zdravstvenu ispravnost kontrolišu akreditovane laboratorije u Republici Srbiji.

Velimir Veljko Paunić, zvani Čiko
cikaVeljko

Priča o PRIMED-u počela je još sredinom prošlog veka, u vidu porodične proizvodnje meda.

Velimir Veljko Paunić zvani Čiko, domaćin i poljoprivrednik bio je eminentni član pčelarskog saveza Srbije i doživotni predsednik pčelarskog društva mačvanskog okruga.

Kombinovanjem meda i kalcijuma, prema receptima starih pčelara, Veljko je pomogao svom zetu Đorđu, a kasnije i unuku Stanku da se oslobode disajnih tegoba uzrokovanih bronhitisom i astmom.

Ovaj prirodni melem na bazi meda i kalcijuma danas nosi naziv PRIMED 2 i jedan je od najpoznatijih i najtraženijih PRIMED preparata.

Stanko Nikolić, direktor i vlasnik firme Cortex labs
StankoNikolić-225x300

PRIMED asortiman trenutno obuhvata 18 preparata i tinktura koji ispoljavaju blagotvorno dejstvo u prevenciji i tretmanu velikog broja oboljenja.

Efikasnost PRIMED preparata potvrđena je i kontinuiranim praćenjem velikog broja krajnjih korisnika.

Praćenjem potreba i iskustva naših korisnika radimo na kontinuiranom unapređenju kvaliteta postojećih i razvoju novih prirodnih preparata.

PRIMED preparati dostupni su u PRIMED bio-apotekama u Beogradu, kao i u drugim bolje snabdevenim apotekama, bioshopovima u Beogradu i drugim gradovima Srbije.

Poslednjih godina, PRIMED preparati su dostupni i u zemljama regiona, a danas je PRIMED dostupan i u drugim zemljama širom Evrope.