Posle desetak dana primene simptomi u vidu svraba i crvenila kože su nestali

vesna-primederma-iskustvo

Imam kontaktni dermatitis na rukama već desetak godina.

Promene su uvek počinjale isušenom kožom, nekim kružićem koji se širi, i to onda postaje crveno, koža je ispucala i jako svrbi. Primetila sam da se ovi simptomi pojavljuju u dodiru sa deterdžentima i sredstvima za čišćenje u domaćinstvu.

Ranije su postojale slične promene i na stopalima, koje sam povezivala sa sezonskom alergijom, ali je to nestalo samo od sebe. Međutim, na rukama je to bio problem koji se pojavljivao s vremena na vreme.

Po preporuci dermatologa, najpre sam koristila kremu sa kortikosterioidima, koja mi je zaista pomagala, ali je posle izvesnog vremena jednostavno prestala da deluje. Više nije imalo nikakvog efekta nakon upotrebe.

Onda sam na televiziji videla vašu reklamu.

Ja zaista nisam od onih koji veruju reklamama, pogotovo ako obećavaju čuda. Ali ovo mi je delovalo dobro zato što je prirodno i zato što je na bazi pčelinjih proizvoda. Zbog toga sam odlučila da probam.

Poručila sam prvi put i koristila prema uputstvu i to je odmah pokazalo rezultat.  Nisam čak ni potrošila sve, a već je rezultat bio dobar.

PRIMEDERMA

Praktično, posle desetak dana primene i simptomi su nestali. Najpre se zaustavilo širenje tog kruga, nestali su svrab i crvenilo, a koža više nije bila ispucala. 

Poslednjih godinu i po dana, od kada sam prvi put poručila PRIMEDERMA proizvode, moj dermatitis je pod kontrolom, i praktično se simptomi nisu pojavljivali.

Imam zaista najbolja iskustva sa PRIMEDERMA proizvodima. Jako sam zadovoljna i preporučujem ih svima koje poznajem.

Vesna Bagarić, Beograd

PRIMEDERMA FORMULA

primederma-atoppik-paket-ver2-sjaj

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula je inovativan, jedinstven i sveobuhvatan kozmetički tretman za ekcematoznu kožu i kožu sklonu drugim oblicima dermatitisa.

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula integriše proverena prirodna i savremena dermatološka iskustva u tretmanu ekcema i drugih formi dermatitisa u svim fazama ispoljavanja ili remisije simptoma.

Predloženi režim upotrebe PRANJE–TRETMAN–NEGA na bezbedan način dovodi do povlačenja svih karakterističnih simptoma ekcema i drugih formi dermatitisa.

Redovnom upotrebom proizvoda u režimu PRANJE–NEGA smanjuje se nivo rizika od ponovne pojave aktivnih simptoma.

Više informacija o preparatu: