PRIMED 6 mi je pomogao i umanjio tegobe koje prate uvećanu prostatu

Tomislav-Pokimica-primed6-iskustvo

Sa uvećanom prostatom i problemima koji iz toga proizilaze mučim muku već desetak godina. Imao sam otežano, nepotpuno mokrenje, često noćno ustajanje i iritaciju, i nikad do kraja nisam mogao da ispraznim bešiku.

Pokušavao sam da probleme ublažim upotrebom prirodnih preparata, jer znam da se problem najefikasnije rešava hirurškim putem, što sam s razlogom hteo da izbegnem.

Posle upotrebe čajeva i kapi raznih proizvođača, na internetu sam zapazio reklamu za preparat PRIMED 6 koji sam odmah naručio.

Posle prve dve teglice sam osetio znatno poboljšanje, te sam nastavio i dalje da konzumiram ovaj preparat. Nekada sam ustajao na svakih sat vremena, a sada samo 1-2 noću. I u toku dana nema više osećaja peckanja pri mokrenju.

PRIMED 6 mi je pomogao i umanjio tegobe, omogućavajući da lakše i bolje funkcionišem i danas, nakon više od dve godine od početka upotrebe.

Preporučio bi PRIMED 6 svima koji imaju ovakav problem sa prostatom!

Tomislav Pokimica,
Raška

Primed 6 urinarius

primed-6-teglica-1

PRIMED 6 urinarius je prirodan preparat na bazi meda, semena bundeve i lekovitih trava koje imaju blagotvorno dejstvo na funkciju prostate.

Primed 6 se preporučuje kod:

  • Hiperplazije prostate,
  • Akutne i hronične upale prostate i
  • Benignih i malignih promena prostate,
  • Upale mokraćne bešike i mokraćnih puteva.

Uticajem na balans muških polnih hormona koji se smatraju odgovornim za hiperplaziju prostate, dugotrajnom svakodnevnom primenom ovog preparata utiče se na postepeno poboljšane tegoba koje prate ovo stanje.

Opuštanjem mišića prostate smanjuje se pritisak na mokraćnu cev, čime se omogućava lakša eliminacija urina.

Više informacija o preparatu: