Zahvaljujući Sremušu – za dva meseca spušten pritisak, holesterol i trigliceridi

milos_milanovic_posle_crop

Poštovani,

evo posle 2 meseca i 5 dana terapije Sremuš kapima, mogu sa zadovoljstvom da Vas obavestim o uspešnim rezultatima.

Napominjem da sam kapi uzimao redovno i do kraja (propustio samo desetak puta večernju dozu). Redovno šetam u proseku sat i po do dva 3-5 puta nedeljno.

Pijem Prexanor tablete 5mg+5mg. Pušenje ostavio iz prvog pokušaja pre 5 godina. Alkohol – neredovno (o slavama i praznicima).

Ishrana standardna balkanska – čim prođe zimska polovina godine nastupa osetno poboljšanje i subjektivno i objektivno izraženo.

Sremuš kapi su izvanredna dodatna terapija koju ću svakako ponoviti na jesen.

Leti ne bih smeo da preteram sa obaranjem pritiska, jer duže i češće šetam, a i glavni faktor rizika kod mene (ishrana) nije toliko izražen.

Koliko god za dobre rezultate bili delimično zaslužni navedeni faktori, ipak glavna zasluga nesumnjivo pripada Sremuš kapima.

SREMUŠ KAPI

Njima zahvaljujući, uspeo sam da za dva meseca spustim holesterol sa 7,87 na 6,91; trigliceride sa 2,85 na 1,73; a pritisak sa 153/91 na 133/76!

Vrlo dobro.

Kompletne rezultate dostavljam u prilogu.

Od srca Vam hvala,

Miloš Milanović, 1955. god., Beograd

mm-pre
mm-posle

Biljne kapi RAMSLIN

ramslin-200-MLver2

Divlji beli luk je 20 puta lekovitiji od običnog belog luka.

Činjenice koje možda ne znate, iako dugo poznajete ili koristite sremuš.

Glavni sastojak sremuša je Alin  koji uz pomoć fermenta alineaza stvara alicin, jedno od najmoćnijih antimikrobnih elemenata u prirodi.

Alicin je najjače prirodno antimikrobno sredstvo.

Divlji beli luk snižava krvni pritisak, smanjuje količinu lipida, triglicerida i holesterola, i deluje kao antioksidans. Takođe, pomaže kod prehlada, jer ima baktericidno dejstvo, štiti od ateroskleroze, ne dozvoljava spajanje trombocita i pomaže u problemima sa čirem na želucu.

Obzirom da se svež sremuš može naći u prirodi svega 20-30 dana u godini i da preradom, sušenjem, zamrzavanjem i kuvanjem gubi najveći deo lekovitih sastojaka, jedini način da aktivne sastojke ove čudesne biljke imate tokom cele godine jesu naše BILJNE KAPI SREMUŠA.

Više informacija o preparatu: