Zaista bez problema kontrolišem moj ekcem

tanja-vuckovic-primederma-iskustvo

U poslednjih 6 godina imala sam velikih problema sa ekcemom, odnosno, dermatitisom, koji se, periodično, otprilike svaki treći mesec, pojavljivao na rukama.

Kao po pravilu, uvek se prvo pojavljivalo crvenilo, a potom jak, gotovo neizdržljiv svrab.

Odlazila sam kod dermatologa, kostila razne, veoma skupe preparate inostranih proizvođača sa kojima sam postizala tek privremeni efekat.

Sa PRIMEDERMA proizvodima sam se prvi put susrela u decembru 2014. godine. Tada sam se odlučila da probam i neki domaći proizvod protiv ekcema, koji je, uzgred, bio i znatno povoljniji u odnosu na inostrane proizvode koje sam do tada koristila.

Kada mi se u decembru 2014. godine ponovo pojavio ekcem, odmah sam počela sa primenom. Prateći uputstvo proizvođača, krenula sam prvo sa zelenom kremom koja se maže dva puta dnevno.

Nakon samo dva nanošenja, ova krema je postigla rezultate iznad svih mojih očekivanja. Nestalo je i crvenilo, i svrab.

Posle tretmana od deset dana, nastavila sam primenu plave kreme za svakodnevnu negu i to 2 puta dnevno.

PRIMEDERMA

Uz pomoć BIO formule za pranje, i redovne primene plave kreme za svakodnevnu negu, zaista bez problema kontrolišem moj ekcem, koji se od decembra 2014. godine praktično nije pojavljivao.

Na osnovu sopstvenog iskustva, zaista sam se uverila da su PRIMEDERMA preparati veoma pouzdani i efikasni protiv mog ekcema, i zbog toga ih rado preporučujem svima koji imaju ovo kožno oboljenje.

Tanja Vučković, Beograd

PRIMEDERMA FORMULA

primederma-atoppik-paket-ver2-sjaj

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula je inovativan, jedinstven i sveobuhvatan kozmetički tretman za ekcematoznu kožu i kožu sklonu drugim oblicima dermatitisa.

PRIMEDERMA 1-2-3 Formula integriše proverena prirodna i savremena dermatološka iskustva u tretmanu ekcema i drugih formi dermatitisa u svim fazama ispoljavanja ili remisije simptoma.

Predloženi režim upotrebe PRANJE–TRETMAN–NEGA na bezbedan način dovodi do povlačenja svih karakterističnih simptoma ekcema i drugih formi dermatitisa.

Redovnom upotrebom proizvoda u režimu PRANJE–NEGA smanjuje se nivo rizika od ponovne pojave aktivnih simptoma.

Više informacija o preparatu: