Kako sam rešila problem sa polenskom alergijom

Slađana M. iz Niša 91.godište od detinjstva ima problema sa alergijama i to sa polenskom alergijom u proleće i u jesen od Ambrozije.

Simptomatologija bolesti najpre kreće sa polenskom kijavicom ali ukoliko ne reaguje antihistaminicima to se produbljuje gušenjem, sve do atopijskog astmatičnog napada.

Navodi da je vrlo često i pored upotrebe lekova i pumpica imala problema sa gušenjem i nedostatkom vazduha.

Od početka 2011.god je saznala od apotekara za Primed 2 diši lako i s obzirom da je potpuno prirodni preparat rešila je da ga koristi, jer kako joj je rekao i sam apotekar ukoliko ne pomogne sa alergijom, dobar je za opšte bolje psiho-fizičko funkcionisanje organizma.

PRIMED 2 diši lako

Koristila je po jednu kafenu kašičicu dnevno po uputstvu, pola sata pre doručka ili dva sata nakon i već u proleće kada je krenulo cvetanje bilja i drveća Slađana navodi da je pored osnovne terapije koristila i Primed 2 diši lako i da je već tada imala manji broj komplikacija u odnosu na prethodne godine.

U jesen kada je stigla Ambrozija nije imala ni jedno klasično gušenje ili napad, već ponekad blago curenje nosa i to samo par dana.

U zimskim mesecima je malo napravila pauzu u korišćenju oko praznika, ali je početkom 2012. god. odmah nastavila kako bi u zimskim mesecima ojačala organizam, ali i pripremila se za proleće i polen.

I ovog proleća su izostale komplikacije i problemi koje sam imala ranije navodi Slađana, a nadam se da će me i ove godine Ambrozija uz pomoć Primed 2 diši lako preparata zaobići.

Nastavljam da ga koristim, savetujem svima koji imaju ovakve probleme da probaju jer ne može sigurno da im šteti i zahvaljujem se Primed timu koji me uvek posavetuje kada da napravim pauzu, a kada da intenziviram korišćenje preparata.

Slađana M. iz Niša

Primed 2 diši lako

primed2-disilako

PRIMED 2 je prirodan preparat napravljen po proverenoj recepturi, na bazi kvalitetnog lipovog meda i kalcijuma prirodnog porekla.

Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

Aktivni sastojci preparata pomažu razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima.

Smanjuju osetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade.

PRIMED 2 stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže u tretmanu virusnih i bakterijskih infekcija respiratornih puteva.

Hranljivi sastojci blagotvorno deluju na jačanje odbrambenih snaga organizma.

Više informacija o preparatu: