Primed 2 Iskustva: Poslije sedam dana uzimanja PRIMED 2 pluća se očistila

Fahrija-Emin-Lakača

Moj sin ima 4 godine, i zove se Emin Lakača.

Prije tri mjeseca ležao je u bolnici u Travniku gdje mu je pregledom i nalazima ustanovljeno da ima alergijski bronhitis.

Primao je inhalacije i antibiotike, i bio je dan pod kisikom, jer je otežano disao.

Nakon izlaska iz bolnice odmah sam na facebook-u potražila PRIMED 2 i naručila preparat koji sam dobila sutradan.

Jedan PRIMED 2 smo već iskoristili i naručili smo drugi, zadovoljna sam vašim preparatom zato sto sam kod svog djeteta nakon prve konzumacije uvidjela da mu je lakše disati i da mu u plućima manje hropti, a nakon tri dana moj sin je pošao iskašljavati šlajm.

PRIMED 2 diši lako

Sada ne koristimo nikakve preparate osim PRIMED 2, posto sam svoje dijete vodila na kontrolu poslije sedam dana uzimanja PRIMED 2 doktorica nije mogla da vjeruje kako su mu se pluća očistila.

Moje dijete sada zdravo dijete zahvaljujući Vašem PRIMED 2, proizvodu bez kojeg ja više neću biti u svojoj kući da nemam.

Sve pohvale i svako dobro. Lijep pozdrav!

Fahrija Lakača,

Bugojno, BiH

Primed 2 diši lako

primed2-disilako

PRIMED 2 je prirodan preparat napravljen po proverenoj recepturi, na bazi kvalitetnog lipovog meda i kalcijuma prirodnog porekla.

Ne sadrži veštačke boje, konzervanse i druge aditive.

Aktivni sastojci preparata pomažu razgradnju i iskašljavanje gustog sekreta, olakšavajući protok vazduha u disajnim putevima.

Smanjuju osetljivost disajnih organa na alergene iz vazduha i deluju na opuštanje disajnih puteva, čime ublažavaju i proređuju astmatične napade.

PRIMED 2 stimuliše rad i regeneraciju oštećenih disajnih puteva i pomaže u tretmanu virusnih i bakterijskih infekcija respiratornih puteva.

Hranljivi sastojci blagotvorno deluju na jačanje odbrambenih snaga organizma.

Više informacija o preparatu: