Krvavih stolica i ostalih tegoba Hemoroida skoro da nema

hemoreks-iskustvo-zm-paracin

Prve tegobe sam osetio pre oko 2 godine u vidu svraba, bola ako je tvrda stolica i blagog krvarenja.

Koristio sam nekoliko vrsti krema i melema čak sam i naručivao iz inostranstva kremu za koju su tvrdili da 100% leči sve vrste hemoroida nepovratno što nije bio slučaj kod mene bez obzira na pažnju na ishranu i maksimalno održavanje lične higijene!

Sedenje je bilo mnogo bolno kao i tokom hodanja i leti naročito kada se oznojim peče, svrbi, boli da ponekada sam jedva izdržavao bol naročito tokom vršenja nužde.

Unutrašnji hemoroidi su pucali tokom svakog odlaska u toalet sa obilnim krvarenjem što me je plašilo koliko i da odem da ih operišem.

Krajem januara ove godine sam preko reklame saznao za kompletan tretman spoljašnjh hemoroida i unutrašnjih: melem HEMOREKS za spoljnu upotrebu i prirodni preparata PRIMED-14 za unutrašnju upotrebu.

Naručio sam oba proizvoda bez mnogo razmišljanja i već nakon nekoliko dana redovnog korišćenja po uputama stručnjaka iz PRIMEDERME svrab se drastično smanjio, a bolne i krvave stolice su bile sve ređe.

Hemoreks melem za hemoroide

Posle oko mesec dana tegobe su se drastično smanjile, nije više bilo učestalih bolnih krvavih stolica. Danas, posle skoro 3 meseca mazanja melema redovno dva ili više puta dnevno krvavih stolica i ostalih tegoba skoro da nema, samo povremeno se javi svrab i jedva vidljiva sukrvica.

Nastavljam sa korišćenjem HEMOREKSA do potpunog izlečenja u šta sam siguran.

Osećam se kao da sam se ponovo rodio i poručujem svima da se ne razmišljaju ni malo već da sebe spasu na vreme!

Kontaktirajte ljubazne stručnjake PRIMEDERME i živite svoj novi život!

Zoran Mihajlović, Paraćin

Hemoreks iskustva korisnika

HEMOREKS MELEM ZA HEMOROIDE

hemoreks-kutijica
hemoreks-tekst-3

Melem protiv hemoroida je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci.

Izabrani aktivni sastojci u uravnoteženom odnosu ostvaruju višestruko dejstvo na upaljene hemoroide:

  • sprečavaju svrab,
  • smanjuju osećaj nelagodnosti i smiruju upalni proces,
  • regenerišu oštećeno tkivo i sprečavaju ponovnu pojavu simptoma upale.

Preparat se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva; analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu; analnog ekcema i analnog svraba.

garancija

Ukoliko nakon primene HEMOREKS Melema, u skladu sa priloženim uputstvom, ne dođe do smirivanja simptoma upale hemoroida (smanjenje svraba, osećaja bola, peckanja i nelagodnosti), obratite nam se u roku od 15 dana od datuma porudžbine i garantujemo Vam povraćaj novca u punom iznosu cene koštanja proizvoda.

Više informacija o preparatu: