HEMOREKS ISKUSTVA KORISNIKA: Svrab je nestao, a iritacija je bivala sve manja

zoran-hemoreks-iskustva

Već dugo godina imam problem sa hemoroidima koji sam pokušavao da rešim raznim mastima i melemima koji su dostupni na našem tržištu, ali bez uspeha.

Obzirom da situacija nije toliko ozbiljna da je potrebna operacija i dalje sam tragao za preparatom koji bi mi pomogao i olakšao tegobe, pogotovu svrab i iritaciju, odnosno, neprijatno peckanje.

Mislim da sam na internetu odnosno Facebook-u video reklamu za HEMOREKS melem protiv hemoroida i odmah kupio ovaj proizvod, jer me je privukao sastav melema od prirodnih komponenti.

Već posle prve aplikacije svrab je nestao, a iritacija je bivala sve manja. Bio sam uporan i potrošio skoro sav melem iako su simptomi bili nestali.

Duže vreme, oko godinu dana sam bez simptoma, ali sam pazio na ishranu dok nisam pre neki dan, misleći da više nema potrebe za restriktivnom ishranom, pojeo ljutu punjenu papriku.

Kupio sam ponovo melem i već osećam poboljšanje, ali ljutu papriku više nemam na jelovniku.

Toplo preporučujem HEMOREKS svima koji imaju slične probleme, ali obavezno uz odgovarajuću ishranu i fizičku aktivnost.

U nadi da ce moje iskustvo još nekome pomoći, srdačan pozdrav!”

Zoran Kočišević,
Beograd

Pogledajte ostala Hemoreks iskustva korisnika:

HEMOREKS MELEM ZA HEMOROIDE

hemoreks-kutijica
hemoreks-tekst-3

Melem protiv hemoroida je prirodan proizvod, izrađen na bazi visokokvalitetnih biljnih ulja, biljnih ekstrakata i pomoćnih supstanci.

Izabrani aktivni sastojci u uravnoteženom odnosu ostvaruju višestruko dejstvo na upaljene hemoroide:

  • sprečavaju svrab anusa,
  • smanjuju osećaj nelagodnosti i smiruju upalni proces,
  • regenerišu oštećeno tkivo i sprečavaju ponovnu pojavu simptoma upale.

Preparat se preporučuje za tretman hemoroida ili šuljeva; analnih ranica i sitnih pukotina u analnom predelu; analnog ekcema i analnog svraba.

garancija

Ukoliko nakon primene HEMOREKS Melema, u skladu sa priloženim uputstvom, ne dođe do smirivanja simptoma upale hemoroida (smanjenje svraba, osećaja bola, peckanja i nelagodnosti), obratite nam se u roku od 15 dana od datuma porudžbine i garantujemo Vam povraćaj novca u punom iznosu cene koštanja proizvoda.

Više informacija o preparatu: